Δείξε τους ποιος/α είσαι

Δείξε τους ποιος/α είσαι


Σε αυτές τις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές που ακολουθούν δεν αποφασίζεις μόνο τι θα ψηφίσεις. Αποφασίζεις επίσης τι μηνύματα θα στείλεις τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο εγχώριο πολιτικό κατεστημένο. Όμως αποφασίζεις κάτι περισσότερο. Αποφασίζεις ποιος/α είσαι και πως θέλεις να σου φέρονται.
Σε βλέπουν αφ’ υψηλού σαν το μυρμήγκι που αν θέλουν μπορούν να το λιώσουν. Σε θεωρούν ηλίθιο υπάνθρωπο που με την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης μπορούν να σε χειραγωγήσουν όπως θέλουν. Αφού σε χειραγωγήσουν και σε καταφέρουν να τους ψηφίσεις, θα σε εκμεταλλευτούν και θα σε καταδυναστεύουν. Νομίζουν ότι ήρθες στη ζωή για να σε εξαπατούν, να σε εκμεταλλεύονται και να σε καταδυναστεύουν. Σε βλέπουν σαν ψήφο και σαν αγελάδα που βγάζει λεφτά και θέλουν να την αρμέξουν μέχρι να τελειώσει το γάλα δηλαδή τα λεφτά. Δεν σε βλέπουν σαν άνθρωπο με συναισθήματα, προβλήματα, όνειρα, φιλοδοξίες που ήρθες σε αυτή την ζωή για να κάνεις το καλύτερο όπως εσύ μπορείς και αντιλαμβάνεσαι. Για αυτούς είσαι μόνο μια ψήφος και λεφτά που πρέπει με κάθε τρόπο να υφαρπάξουν.
Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζεις αν είσαι νοήμων άνθρωπος ή ηλίθιος υπάνθρωπος. Αποφασίζεις αν πρέπει να σε εξαπατούν, να σε εκμεταλλεύονται, να σε καταδυναστεύουν, να σε εξαθλιώνουν ή αν πρέπει να σε υπολογίζουν, να σε σέβονται, να σε υπηρετούν. Αποφασίζεις αν πρέπει να τους φοβάσαι ή αν πρέπει να σε φοβούνται.
Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με τη ψήφο σου αν καθίσεις λίγο και σκεφτείς. Δεν χρειάζεται ούτε μεγάλη εξυπνάδα ούτε πτυχία και μεταπτυχιακά. Μόνο να καθίσεις λίγο και να σκεφτείς πριν πας να ψηφίσεις. Να σκεφτείς αν θέλεις να είσαι νοήμων άνθρωπος ή ηλίθιος υπάνθρωπος, ένα δίποδο ζώο.
Με μια μόνο ψήφο περνάς πολλά μηνύματα. Αποδοκιμάζεις αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση που οκτώ στου δέκα ψηφοφόρους βλέπουν αρνητικά. Τους λες ότι δεν σου αρέσει και πως πρέπει οπωσδήποτε να την αλλάξουν. Τους λες ότι δεν δέχεσαι να είσαι σε μια Ένωση που σε εξαθλιώνει και μετά σφυρίζει αδιάφορα στη δυστυχία, τον πόνο, τις αυτοκτονίες, την καταστροφή.
Αποδοκιμάζεις το κόμματα που έφεραν τη χρεοκοπία και την καταστροφή. Τους λες ότι δεν ανέχεσαι πλέον καταστάσεις του φαύλου παρελθόντος και θέλεις μια νέα αρχή, μια νέα εποχή για την Ελλάδα. Τους λες ότι θέλεις μια Ελλάδα καλύτερη από τη Γερμανία και όχι γερμανική αποικία εξαθλίωσης.
Είμαστε μια κίνηση βάσης. Δεν σου έχουμε πει ποτέ ψέματα. Θα μπορούσαμε και εμείς να σε κοροϊδέψουμε. Όμως τότε θα ήταν σαν να κοροϊδεύαμε τον εαυτό μας, γιατί εμείς είμαστε εσύ. Με μια ψήφο μας δίνεις την ευκαιρία να φτιάξουμε μια πολύ καλύτερη κεντροδεξιά. Μια κεντροδεξιά όπου η ηγετική δύναμη θα σε αντιμετωπίζει ως νοήμονα άνθρωπο με συναισθήματα, προβλήματα, όνειρα και φιλοδοξίες που ήρθες σε αυτή τη ζωή για να κάνεις το καλύτερο όπως μπορείς και αντιλαμβάνεσαι. Δεν ήρθες στη ζωή για να σε εξαπατούν, να σε χειραγωγούν, να σε φοβίζουν, να σε εκμεταλλεύονται επιτήδειοι. Μια κεντροδεξιά που δεν σε βλέπει ως ψήφο και αγελάδα που βγάζει λεφτά και θέλει να σε αρμέξει μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά. Μια κεντροδεξιά που θεωρεί ότι ο σκοπός της στη ζωή είναι να σε υπηρετεί και όχι να σε εξαπατά, να σε εκμεταλλεύεται και να σε καταδυναστεύει.
Όλα αυτά μπορείς να τα καταφέρεις με μια ψήφο, αν καθίσεις και σκεφτείς λίγο πριν πας να ψηφίσεις. Εσύ αποφασίζεις ποιος ή ποια θέλεις να είσαι, πως θέλεις να σου φέρονται. Εσύ αποφασίζεις τι μέλλον θέλεις για σένα, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τη χώρα.
Μαύρισε τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ. Δείξε τους ποιος είσαι και πως θέλεις να σου φέρονται. Δεν το ζητάς, το απαιτείς. Πες τους ότι είσαι άνθρωπος με προβλήματα, συναισθήματα, όνειρα και φιλοδοξίες. Πες του ότι δεν ανέχεσαι πλέον συμπεριφορές που μας έφτασαν στην καταστροφή και την εξαθλίωση. Πες του ότι πρέπει να σε υπολογίζουν, να σε σέβονται και να σε φοβούνται. Δώσε μας την ευκαιρία να φτιάξουμε μια κεντροδεξιά όπως εσύ πάντοτε ήθελες να είναι, όπως εμείς πάντοτε θέλαμε να είναι. Δώσε μας την ευκαιρία να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπως εσύ πάντοτε ήθελες να είναι, όπως εμείς πάντοτε θέλαμε να είναι.

error: Content is protected !!