Μαύρο στο δρόμο της καταστροφής

Μαύρο στο δρόμο της καταστροφής

AUDIO

Μας έπιασαν και εμάς κορόιδο, το παραδεχόμαστε. Πιστέψαμε το παραμύθι τους για οικονομική ευημερία, σύγκλιση με τις πλουσιότερες χώρες της ΕΕ, ισότητα. Το όνειρο κάθε Έλληνα ήταν πως κάποια στιγμή η Ελλάδα θα γίνει πλούσια και οργανωμένη χώρα σαν την Γερμανία. Ήταν το τυράκι που έριχναν οι ψεύτες της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για να πιάσουν τους καλοπροαίρετους Έλληνες πολίτες στη φάκα. Πέσαμε και εμείς στη φάκα. Σκεφτόμαστε ότι δεν μπορεί να λένε τόσο μεγάλα ψέματα, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν. Άρα θα πρέπει να είναι αλήθεια.

Ήρθε η ώρα που αποκαλύφθηκαν τα ψέματα τους. Αντί για οικονομική ευημερία, οικονομική σύγκλιση και ισότητα ήρθε οικονομική καταστροφή, εξαθλίωση και η υποδούλωση. Δεν είναι μόνο αυτό το ψέμα τους αλλά και πολλά άλλα. Αν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ήταν μέσα Ενημέρωσης, κάθε μέρα θα έβγαζαν στη φόρα τα μεγάλα ψέματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όμως δεν είναι Μέσα Ενημέρωσης αλλά Μέσα Εξαπάτησης και με τη βοήθεια τους οι καταστροφείς της χώρας και εξολοθρευτές του Ελληνικού λαού προπαγανδίζουν, δημιουργούν σύγχυση και αποπροσανατολίζουν τους ψηφοφόρους. Αποκαλύφθηκαν τα ψέματα τους. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι έφεραν την καταστροφή, προκάλεσαν εξαθλίωση και έσπειραν τον θάνατο. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να χειραγωγούν τους ψηφοφόρους. Κατορθώνουν να τους πείσουν να ψηφίσουν τα κόμματα που έφεραν την καταστροφή για να συνεχίσουν τον δρόμο της καταστροφής.

Αυτό που χρειάζεται είναι αλλαγή πορείας. Το σύνθημα του ΚΙΝΑΛ είναι αλλαγή αλλά βασικά θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο των σαράντα τελευταίων χρόνων που οδήγησε στην καταστροφή. Δεν είναι μόνο αυτά τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Είναι και άλλα όπως το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Απλά τα δύο αυτά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χάραξαν αυτό το δρόμο και πρωτοστάτησαν στο να τον ακολουθήσει η χώρα. Άλλος δρόμος είναι του ΚΚΕ, της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Χρυσής Αυγής, της Ελληνικής Λύσης. Πιθανώς να είναι καλύτεροι από τον καταστροφικό δρόμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ο Βελόπουλος προτείνει στρατηγική συμμαχία με την Ρωσία. Όποιοι επιθυμούν να γίνουμε σαν την Ρωσία, ας την προτιμήσουν.

Για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι απροσδιόριστο αν αποτελούν αλλαγή πορείας. Το να προσπαθούμε οι Έλληνες να αλλάξουμε την ΕΕ δεν είναι κακό. Το να περιμένουμε ότι εμείς με το 2% του πληθυσμού και του ΑΕΠ της ΕΕ, θα την αλλάξουμε και έτσι θα λύσουμε τα προβλήματα μας είναι πολύ κακό. Τα προβλήματα μας πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας και να πλασαριστούμε με τον καλύτερο τρόπο στο υπό διαμόρφωση παγκόσμιο σκηνικό. Εμείς στη ΝΑ, προτείνουμε μια αλλαγή πορείας, παραμένοντας στη Δύση και στο οικονομικό μοντέλο της ελεύθερης οικονομίας. Προτείνουμε μια λύση με την οποία η Ελλάδα θα γίνει σε μερικά χρόνια καλύτερη από τη Γερμανία και θα βρεθεί σε ψηλότερο οικονομικό επίπεδο. Το όνειρο των Ελλήνων που τους έκανε να θέλουν πολύ την ΕΕ ήταν να πλησιάσουμε μια μέρα το επίπεδο της Γερμανίας. Εμείς το πάμε ένα επίπεδο παραπάνω. Λέμε ότι θα κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη από τη Γερμανία. Με τα στοιχεία του IMF για το 2018, το κατά κεφαλή εγχώριο προϊόν σε ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης είναι: Ιρλανδία 78 χιλ, ΗΠΑ 62 χιλ, Γερμανία Σουηδία και Αυστραλία 52 χιλ, Γαλλία και Αγγλία 45 χιλ, Ιταλία 39 χιλ και Ελλάδα 29 χιλ. Η ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης λαμβάνει υπόψη και το κόστος ζωής.

Έχουμε (πει) γράψει σε προηγούμενα (audio) άρθρα ότι η περίπτωση της Ιρλανδίας θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα. Θα φέρουμε τα συστήματα οργάνωσης και την τεχνολογία από τις ΗΠΑ διατηρώντας την ελληνική κουλτούρα και τη πολιτική κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε ψηλότερο οικονομικό επίπεδο και είναι πιο προηγμένη οικονομία στους περισσότερους κλάδους, σε σχέση με την Γερμανία.

Έχουμε σχέδιο, δεν είμαστε σαν την ΝΔ και τον Μητσοτάκη που τρέχουν πίσω από τη Μέρκελ για να τους πουν πως θα κάνουν τους Έλληνες τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Θα στείλουμε τους νέους που κάθονται να δουλέψουν στις ΗΠΑ. Θα κάνουμε κάποιας μορφής συμφωνία. Θα πάνε και θα τους περιμένει δουλειά. Δεν θα μείνουν εκεί για πάντα αλλά για δύο έως πέντε χρόνια. Θα μάθουν πως δουλεύουν τα συστήματα οργάνωσης και όπως θα βελτιώνουμε την οικονομία και θα ανοίγουν θέσεις εργασίας, θα γυρίζουν πίσω. Δεν θα είναι Κολεγιόπαιδα και πλουσιόπαιδα αλλά παιδιά της μεσαίας και της χαμηλής τάξης. Ο Μητσοτάκης πιθανότατα δεν θέλει κάτι τέτοιο γιατί να έχουν μόνο τα Κολεγιόπαιδα και τα πλουσιόπαιδα αυτό το προνόμιο. Το σχέδιο μας όπως το σύνολο των θέσεων μας δεν τα παρουσιάζουμε ολοκληρωμένα για να μην μας τα κλέψει ο Μητσοτάκης και κάνει τον σπουδαίο με τις δικές μας ιδέες.

Μην τους αφήνετε να συνεχίζουν να σας κοροϊδεύουν. Δεν πρέπει να δίνετε μεγάλη σημασία στις εξαγγελίες της ΝΔ. Μην ακούτε τι λένε. Κοιτάξτε τι κάνουν. Ο δρόμος τους είναι ο δρόμος της καταστροφής, της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης. Δεν αποτελεί άποψη αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο. Σταματήστε πια να υποστηρίζετε τους καταστροφείς της χώρας και τους εξολοθρευτές του Ελληνικού λαού. Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν ψηφίζετε τον δρόμο της καταστροφής.

error: Content is protected !!