Να ανατρέψουμε τον Μυριάκο

Να ανατρέψουμε τον Μυριάκο

Λέτε θέλετε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχάσατε τι έκανε η Νέα Δημοκρατία; Ξεχάσατε τόσα ψέματα, τόση κοροϊδία, τόσο πόνο, τόση δυστυχία, τόση καταστροφή; Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι καινούριο κόμμα. Ξέρετε τι είναι και ξέρετε τα εφιαλτικά πράγματα που έχουν κάνει. Και ο Καραμανλής και ο Σαμαράς τα έκαναν σκατά. Μην πάμε πιο παλιά γιατί έχουν πεθάνει οι υπεύθυνοι. Και ο Καραμανλής και ο Σαμαράς, άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έκαναν τελικά. Σκατά θα τα κάνει και ο Μητσοτάκης. Άλλα θα κάνει από αυτά που υπόσχεται προεκλογικά.

Τώρα θα είστε εσείς υπεύθυνοι για την κατάρρευση της χώρας, εσείς που θα ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία. Τώρα ξέρετε την καταστροφή που έχουν προκαλέσει. Πριν δεν το ξέρατε, μπορεί να το υποπτευόσαστε. Τώρα είναι βέβαιο ότι προκάλεσαν τεράστια καταστροφή. Αν πάραυτα πάτε και τους ψηφίσετε, εσείς θα έχετε την ευθύνη. Εσείς θα είστε υπεύθυνοι που κάποια μέρα η Ελλάδα θα γίνει σαν το Κογκό, από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου. 

Στις μεθεπόμενες εκλογές θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και θα έχετε ξεχάσει ότι θέλατε να φύγει όπως ξεχάσατε ότι θέλατε να φύγει η Νέα Δημοκρατία το 2015. Σαράντα χρόνια σας στήνουν την ίδια την παγίδα και εξακολουθείτε να πέφτετε μέσα. Σας βάζουν στο δίλημμα να διαλέξετε την λιγότερο κακή μεταξύ δύο κακών επιλογών. Έτσι δεν βγαίνει πουθενά. Τα κόμματα αντί να καλυτερεύουν γινόντουσαν συνεχώς χειρότερα και τελικά φτάσαμε στην καταστροφή. Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος; Να σταματήσετε να ψηφίζετε κακές επιλογές τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερά. Όταν τους ψηφίζετε τους λέτε ότι τα κάνουν όλα καλά.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την ΝΔ δεν την ψηφίζετε. Το ίδιο ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ψηφίζετε κακή επιλογή, τέλος. Ψηφίστε άλλο κόμμα ή μην ψηφίζετε τίποτα. Τόσα κόμματα υπάρχουν που δεν τα έχετε δοκιμάσει. Αντί να έχουμε πόλωση έπρεπε να έχουμε ακριβώς το αντίθετο. Έπρεπε η ΝΔ να είναι κάτω από το 25% και ο ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το 20%. Υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που πρώτο κόμμα παίρνει κάτω από 20%.

Αυτά οφείλαμε να πούμε για εισαγωγή αν και ξέρουμε ότι μπορεί να μην εισακουστούν. Έτσι πάμε στην επόμενη μέρα των εκλογών. Είναι πιθανό να βγει ο Μυριάκος και η Νέα Αριστοκρατία. Οι ψηφοφόροι θα αντιδράσουν παρορμητικά. Βρίσκονται σε απόγνωση και θα φέρουν τον άλλο, τον Μυριάκο, ελπίζοντας ότι θα είναι καλύτερος.

Η Νέα Αριστοκρατία θα κυβερνήσει αυτοδύναμη ή με ένα άλλο κόμμα όπως η Ελληνική Λύση ή το ΚΙΝΑΛ, πέρα από όσα λένε προεκλογικά όλοι. Αν είναι το ΚΙΝΑΛ, θα σημάνει και το τέλος του. Την στιγμή που θα καθίσει ο Μυριάκος στην καρέκλα του Μαξίμου, θα είναι η αρχή της κατάρρευσης. Οι ψηφοφόροι συνειδητά θα αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα μέσα σε λίγες μέρες. Υποσυνείδητα, γνωρίζοντας ότι ο Μητσοτάκης κάθεται στη καρέκλα, θα στρέφουν την δυσαρέσκεια για κάθε τι προς αυτόν. Οτιδήποτε συμβεί, προβλήματα με την Τουρκία, φωτιές, πλημμύρες, φόροι, αυτός θα εισπράττει την δυσαρέσκεια.  

Οι ψηφοφόροι θα περιμένουν να δουν την διαφορά στην τσέπη τους και την ζωή τους. Κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι πως δεν θα συμβεί. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης θα παρουσιάζουν μια ρόδινη εικόνα της οικονομίας αλλά οι άνθρωποι δεν θα βλέπουν την διαφορά στην τσέπη τους. Έτσι θα αρχίσει η φυλλοροή της ΝΔ που θα μεγαλώνει όσο περνάει ο χρόνος.

Δεν έχουμε προσωπικά ούτε με τον Μητσοτάκη ούτε με τον Καραμανλή ούτε με τον Σαμαρά. Όταν λέμε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε τεράστια ζημιά στην χώρα δεν λέμε μεγάλα λόγια για εντυπωσιασμό. Το πιστεύουμε ακράδαντα ότι έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα και μεγάλο καλό στον εαυτό και στους φίλους τους. Τους είναι αδιάφορο το τι θα συμβεί στη χώρα και στους πολίτες. Τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτι τους. Η χώρα δεν ανήκει στην παρασιτική εκμεταλλευτική μειοψηφία αλλά ανήκει στους Έλληνες.

Από το 1974 μέχρι το 2009, η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε περίπου τα μισά χρόνια. Όμως τα τελευταία χρόνια πριν την χρεοκοπία έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Να πούμε ότι η ευθύνη είναι μισή - μισή στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για την χρεοκοπία και την καταστροφή της χώρας. Αν το ΠΑΣΟΚ εξακολουθούσε να είναι κόμμα εξουσίας, θα λέγαμε ακριβώς τα ίδια και για αυτούς. Όμως πλέον βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα. Τιμωρήθηκε σκληρά πολιτικά και δεν είναι κόμμα εξουσίας. Έτσι έπρεπε να γίνει και με την Νέα Δημοκρατία. Έπρεπε να βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα αντί να πλησιάζει το 40%. Την Νέα Δημοκρατία έπρεπε να αντικαταστήσει ένα άλλο σχήμα, ως ηγετική δύναμη της κεντροδεξιάς. Ενδεχομένως να είχε συμβεί αν η εναλλακτική δεν ήταν ένα τόσο ακραίο κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή.

Μετά τις εκλογές, στην Νέα Δημοκρατία θα πετάξουν το καλό προσωπείο που έχουν φορέσει προεκλογικά και θα φανερωθεί το πραγματικό τους πρόσωπο. Έρχονται με άγριες διαθέσεις να  συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο και την εξόντωση του ελληνικού λαού. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.

Είναι δύο εκατομμύρια και είμαστε οκτώ εκατομμύρια εναντίον τους. Αν είναι μαζί με ένα άλλο κόμμα  θα είναι δύο εκατομμύρια και κάτι. Σε κάθε περίπτωση θα είναι κάτω από δυόμισι εκατομμύρια δηλαδή είμαστε υπερτριπλάσιοι. Πρέπει να τους εμποδίσουμε να καταστρέψουν την χώρα μας. Πρέπει να τους ανατρέψουμε το συντομότερο δυνατόν. Εμείς από το χώρο του κέντρου που βρισκόμαστε, το σημείο συνάντησης διαφόρων ιδεολογιών, κάνουμε κάλεσμα από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά για συστράτευση σε κοινό συντονισμένο αγώνα απέναντι στους καταστροφείς της Ελλάδας και τους εξολοθρευτές των Ελλήνων. Να ξεχάσουμε για λίγο τις διαφορές μας μέχρι να νικήσουμε τον κοινό εσωτερικό εχθρό. Δεν λέμε να τις ξεχάσουμε για πάντα. Να τις θυμηθούμε πάλι αφού έχουμε κατατροπώσει τον εχθρό. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να καταστρέψουν την χώρα μας και να μας αφανίσουν. Πρέπει να τους ανατρέψουμε το συντομότερο δυνατό. Όλοι οι Έλληνες, ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε να το καταφέρουμε να ανατρέψουμε τον Μυριάκο και την Νέα Αριστοκρατία.