ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ

AUDIO

Οι αδαείς θέλουν να βάλουν τους πολιτευτές της ΝΔ στην Βουλή και στα υπουργεία. Εμείς θέλουμε να τους βάλουμε στη φυλακή, όχι όλους αλλά μερικούς. Τους έχουμε χωρίσει σε τρία τμήματα, το ένα πρέπει να μπει στη φυλακή, το άλλο να πάει στο σπίτι του γιατί είναι άχρηστοι και το τρίτο αξίζει να μπει στη Βουλή. Θέλουμε να εξυγιάνουμε την κεντροδεξιά από τους διεφθαρμένους και τους άχρηστους. Μας τα λένε οι δικοί τους, τι έχει κάνει καθένας τους και τι μέρος του λόγου είναι. Μας τα λένε γιατί τους μισούν. Εκεί να δείτε βαθύ και άσβεστο μίσος. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.

Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν που προσπαθεί να γίνει βουλευτής με χρήματα που έβγαλε με αίμα και ιδρώτα. Γιατί θέλει να γίνει βουλευτής είναι δικό του θέμα. Μπορεί να θέλει να προσφέρει στη χώρα ή να είναι ψωνάρα. Παρακαλάει τους γνωστούς τους να του δώσουνε κανένα χιλιάρικο για την προεκλογική του εκστρατεία. Εκλυπαρεί τα κανάλια να τον βγάλουν πέντε λεπτά και δεν τον βγάζουν. Και βλέπει άλλους να έχουν άφθονο χρήμα από ύποπτες πηγές και να μπαινοβγαίνουν στα κανάλια λες και είναι το σπίτι τους. Ή βλέπει τελείως άχρηστους ανθρώπους να τον προσπερνούν κομματικά επειδή είναι ο γιος, ο ανιψιός, ο γαμπρός, ο γκόμενος, ο συμμαθητής του τάδε.

Κάποιους από αυτούς που αξίζει να είναι στη Βουλή γιατί είναι έντιμοι και ικανοί, τους έχουν προσεγγίσει μέλη της κίνησης. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανένα. Μέχρι ένα σημείο συμφωνούν μαζί μας για τα στραβά του κόμματος. Λένε άντε και φύγαμε. Κάνουμε ένα κόμμα από ικανούς και έντιμους ανθρώπους. Μετά τι γίνεται; Ποιο κανάλι θα μας προβάλει; Χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει ότι τουλάχιστον ένα κανάλι θα μας προβάλει, σοβαρή προεκλογική εκστρατεία δεν μπορούμε να κάνουμε. Εάν δεν έχουν κάποιο όφελος δεν πρόκειται να μας βγάλουν. Ποιος θα μας δώσει λεφτά για την προεκλογική εκστρατεία και γιατί; Δανεικά και αγύριστα δεν δίνει κανείς ούτε χαρίζει λεφτά. Σε κάτι θα πρέπει να αποβλέπουν.

Δεν είναι μόνο οι σημερινοί βουλευτές. Είναι και πρώην βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές που δεν εκλέχτηκαν, δυνητικοί υποψήφιοι βουλευτές. Έχουμε λίστες, κατεβατά ολόκληρα, εκατοντάδες ονόματα. Είναι πολλοί ικανοί και έντιμοι άνθρωποι που κατέβηκαν υποψήφιοι στις εκλογές και δεν βγήκαν. Τους πήραν τη θέση άλλοι που είχαν ύποπτες χρηματοδοτήσεις. Οι συμμορίες που ελέγχουν το κόμμα είναι σατανικοί. Βρίσκουν ανυποψίαστα θύματα για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Τρέχουν τα θύματα θα φέρουν ψήφους στο κόμμα. Οι συμμορίες ξέρουν πόσους ψήφους θα τους φέρουν. Θέλουν οι ψήφοι να είναι αρκετοί αλλά όχι πολλοί ώστε να πάρουν την καρέκλα κάποιου μέλους της συμμορίας. Εάν τυχόν κάποιος κατά λάθος καταφέρει να βγει, στην επόμενη τον τρώνε. Εάν ξαναβγεί, τότε τον βάζουν μέσα στις συμμορίες.

Εμείς κάνουμε πρόσκληση σε όλους τους έντιμους και ικανούς ανθρώπους που κατέβηκαν με το κόμμα της ΝΔ και δεν τα κατάφεραν ή τα κατάφεραν μόνο για λίγο. Καταλάβετε το, το παιχνίδι είναι σικέ. Οι βουλευτικές καρέκλες είναι ρεζερβέ στη ΝΔ. Με εμάς θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες. Δεν εγγυόμαστε ότι θα βγείτε. Όμως δεν έχει κανείς καβαντζάρει τις βουλευτικές καρέκλες. Δεν ψάχνουμε για κορόιδα να πληρώσουν και να τρέξουν για να φέρουν ψήφους στο κόμμα. Ούτε θα έχουμε κάποιους με ύποπτες χρηματοδοτήσεις.

Το πρόβλημα είναι η Μαφία που βρίσκεται πίσω από το πολιτικό σύστημα και έχει μεγάλη οικονομική και μιντιακή δύναμη. Εάν καταφέρουμε κάποιον καναλάρχη να αλλαξοπιστίσει και να βάλει το συμφέρον της χώρας και του συνόλου πάνω από το χρήμα και το προσωπικό συμφέρον, τότε θα κατέβουμε σε εκλογές. Αλλιώς πρέπει να φτιάξουμε ένα κανάλι. Δεν θα βγάζει μόνο εμάς αλλά και όλους τους άλλους που θάβονται από τα συστημικά κανάλια.

error: Content is protected !!
Scroll to Top