2η ΣΕΛΙΔΑ

ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΥΜΜΑΧΕΣ - ΗΠΑ  ΚΑΝΑΔΑ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ  ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΔΟΞΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Πολέμησαν δίπλα μας και έχυσαν το αίμα τους για την δική μας ελευθερία. Καθαρός αέρας ανεξαρτησίας πνέει σε όλη την Ευρώπη από τα Βορειοδυτικά. Όπως στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ρωσία είναι οι μόνες ελεύθερες από το Δ' Ράιχ χώρες της Ευρώπης.

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020     WE  UK   &  R JEALOUS     ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πολύ διαφορετικός από τον Β'. Χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα εκτός από τα όπλα. Πολλά γίνονται υπόγεια και είναι αόρατα. Δεν είναι ξεκάθαρα τα στρατόπεδα. Κάποιοι από αυτούς που επιφανειακά υποτίθεται ότι είναι εταίροι όπως η Γερμανία και η Γαλλία, υπόγεια μπορεί να είναι εχθροί. Παριστάνουν τους φίλους αλλά ο σκοπός τους είναι να καταστήσουν την Ελλάδα αποικία τους. 

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΩΝ

ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Η ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ. 

 

Ευρωπαϊκή Χιτλερική Δικτατορία

Το Δ' ΡΑΙΧ μας εξοντώνει οικονομικά, ηθικά και ψυχικά που μπορεί να οδηγήσει σε φυσική εξόντωση από αρρώστια ή αυτοκτονία. Οι αριθμοί δεν δείχνουν την πραγματικότητα. Είπαμε να ξεχάσουμε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί όμως δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι τους αντισταθήκαμε όπως οι Βρετανοί. Μας έχουν άχτι από τότε και μας το είχαν φυλαγμένο. Μας το ξεπλήρωσαν μισό αιώνα αργότερα. Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούσαν να το συντρίψουν γιατί είναι μια ισχυρή χώρα. Την Ελλάδα όμως την έλιωσαν. Η συμμετοχή σε Ένωση με επικεφαλής μια χώρα που έχει κάνει δύο παγκόσμιους πολέμους για να κυριαρχήσει είναι σαν να μένει κανείς σε πολυκατοικία με διαχειριστή τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι. 

Πίσω από κάποιες δημοκρατικές και ανθρωπιστικές αντιλήψεις της ΕΕ, βρίσκεται μια στυγνή δικτατορία που σκοπό έχει τον έλεγχο, την εκμετάλλευση και την καταπίεση με αόρατους τρόπους. Η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα για την Παγκόσμια Δικτατορία. Έχουν στήσει την δικτατορία τους πάνω σε δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν στηρίζεται πλέον στα όπλα αλλά σε επιτηδευμένες και συχνά επιστημονικές μεθόδους χειραγώγησης, εξαπάτησης, προπαγάνδας, ελέγχου. Με προπαγάνδα χιτλερικού τύπου από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης χειραγωγούν τους ηλίθιους που δυστυχώς σε αυτή την χώρα είναι πολλοί.

Πρώτα ήταν ο Ναπολέων στις αρχές του 19ου αιώνα. Εμείς τότε ήμαστε Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έναν αιώνα μετά ήρθε ο Χίτλερ. Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι με δύο ψυχοπαθείς ηγέτες, το κατάφεραν με την ΕΕ, να υποδουλώσουν την Ευρώπη και να κάνουν τις Ευρωπαϊκές χώρες αποικίες τους. Η παρατήρηση των τριών χαρτών (ΕΕ, Χιτλερική επικράτεια,  Ναπολεοντική επικράτεια) διώχνει κάθε αμφιβολία για το ποια κέντρα είναι πίσω από την ΕΕ, τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ.

Τον Ναπολέοντα τον σταμάτησαν η Βρετανία και η Ρωσία. Οι ίδιες χώρες σταμάτησαν τον Χίτλερ μαζί με ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Θα επιτελέσουν και αυτή την φορά το καθήκον τους να σταματήσουν το Δ' Ράιχ, την ΕΕ; 

Εγχώριοι τοποτηρητές

Οι υποτιθέμενοι εταίροι έχουν στήσει ένα διακομματικό σύστημα εξουσίας ώστε να υποδουλώσουν την χώρα. Το σύστημα αποτελείται από:

μαφιόζους - πολιτικούς - κράτος - ΜΜΕ - δημοσκόπους - οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες

Μια σάπια, παρακμιακή, παρασιτική, τυραννική, ευρώδουλη και ευρωκατευθυνόμενη μειοψηφία, έχει υφαρπάξει την εξουσία από τον ελληνικό λαό και ετοιμάζεται να υφαρπάξει ότι περιουσίες τους ξέφυγαν. Η εγχώρια μειοψηφία προδοτών υλοποιεί τους σχεδιασμούς του Δ' Ράιχ για υποδούλωση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού και σε αντάλλαγμα ευημερεί σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας. Αυτοί που θα έπρεπε να υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πολιτών, είναι πιόνια του Δ' Ράιχ. Κάνουν μεγάλο καλό στους εαυτούς τους και μεγάλο κακό στην χώρα. Αυτό δεν αποτελεί άποψη αλλά γεγονός αδιαμφισβήτητο. Είναι η αιτία που δεν μπορεί να πάει η χώρα μπροστά. Από την Αρχή του Κόσμου οι Δυνάμεις του Κακού εξαπατούν, εκμεταλλεύονται, καταπιέζουν, υποδουλώνουν. Δεν είναι άνθρωποι, είναι ανθρωπόμορφα τέρατα, κακοί δαίμονες σε ανθρώπινο σώμα. Δεν πρόκειται να φύγουν από μόνοι τους, πρέπει ο λαός να τους πολεμήσει και να τους διώξει.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. 

ελπίζουμε ότι με την βοήθεια των Συμμάχων ο λαός θα νικήσει τις Δυνάμεις του Κακού

αυτό που αρμόζει στους προδότες και στους άρπαγες της λαϊκής εξουσίας είναι

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Ξέρουμε και ξέρετε ποιοι είστε. Μπορεί να την γλυτώσετε αν αλλάξετε στάση και τακτική. 

Ο θείος Σαμ δεν μπορεί να μένει αδιάφορος στην άνοδο του Δ' Ράιχ. Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να κανακεύουν Γερμανόδουλους που υπηρετούν το Δ' Ράιχ. Αμερικανόφιλος και Γερμανόδουλος δεν πηγαίνουν μαζί. Ας διαλέξουν ή το ένα ή το άλλο, ή με τους Συμμάχους ή με τον Άξονα. Αυτά που ξέρανε τελειώσανε, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί και λίγο παραπέρα. Θυμίζουν το γνωστό «αλλού τρως, αλλού πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις». Δεν κοροϊδεύουν μόνο συστηματικά τους χαζούς, νομίζουν ότι μπορούν να τους δουλεύουν όλους. Άραγε θα τα καταφέρουν; Μάλλον ΟΧΙ. (Το ρήμα κανακεύω είναι συνώνυμο του κακομαθαίνω και περιλαμβάνει δύο έννοιες που υποδηλώνουν ενεργητική ή παθητική στάση. Η πρώτη σημαίνει «φροντίζω, κάνω χατίρια» ενώ η δεύτερη «επιτρέπω αταξίες, δείχνω υποχωρητικότητα». Εμείς το εννοούμε με την δεύτερη στάση. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη πιο σκληρή στάση. Χρειάζεται συνεχής πίεση ποικιλοτρόπως). 

Οι απόψεις μας συγκλίνουν με αυτές του Τραμπ και του Τζόνσον σε θέματα Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Εμπορίου, σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη που έχει μεγάλες διαφορές και η κατάσταση τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη είναι με τους αντιπάλους του Τραμπ και του Τζόνσον, αυτούς που τους πολεμούν. Οι πολέμιοι του Τραμπ όπως οι New York Times, υμνούν τον Μητσοτάκη. Στην Νέα Δημοκρατία, έχουν μάθει να κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους και νομίζουν ότι μπορούν να τους κοροϊδεύουν όλους. Οι επιλογές είναι δύο, σαρωτικός ανασχηματισμός της κυβέρνησης με αλλαγή βασικών πολιτικών κατευθύνσεων ή ανατροπή της. Έχουμε ζητήσει τρία με πέντε υπουργεία για να εφαρμόσουμε κάποια σημεία του προγράμματος μας και μας αγνοούν επιδεικτικά. Όσο περνάει ο καιρός, ο αριθμός των υπουργείων που απαιτούμε αυξάνεται. 

Προσοχή - Εγρήγορση

  για κόμματα, οργανώσεις, κινήσεις, δίκτυα, πολίτες

Έχουμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Ελληνική Αστυνομία δηλαδή τα χρήματα του ελληνικού λαού για να παρακολουθεί πολιτικούς αντιπάλους. Αν ισχύει θα αποδειχτεί και η τιμωρία πρέπει να είναι πολύ βαριά για τους υπεύθυνους. Επικεφαλής των δύο υπηρεσιών είναι αντίστοιχα ο Μητσοτάκης και φερόμενος συγγενής του Χρυσοχοΐδης. Επομένως αυτοί θα έδωσαν τις εντολές και αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι.  Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μας γυρνούν πίσω σε μαύρες εποχές. Η Γκεστάπο ξαναγυρνά με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλα τα σημάδια της νέας κυβέρνησης είναι πολύ ανησυχητικά. Εξ' όσων γνωρίζουμε, έστω και τυπικά έχουμε ακόμη Δημοκρατία. Χρειάζεται διαρκής εγρήγορση γιατί υπάρχει ενδεχόμενο, για να κρατηθούν στην εξουσία, να μεταβάλλουν αυτήν την στραβή και ανάποδη Δημοκρατία σε Δικτατορία, όπως έκανε ο Χίτλερ.  

Μας είπαν ότι διαφωνούν με αυτά που γράφουμε παραπάνω. Εμείς τους ρωτήσαμε που διαφωνούν. Δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο που να μπορούν να στηρίξουν ότι είναι λάθος. Μπορεί να χρησιμοποιούμε έντονο ύφος, μπορεί τα πράγματα να είναι πιο πολύπλοκα αλλά αυτά που γράφουμε είναι σωστά, σε αντίθεση με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου της ευρώδουλης και ευρωκατευθυνόμενης μειοψηφίας. Όλα όσα γράφουμε τα έχουμε αναφέρει σε άρθρα. Το ύφος είναι κάπως έντονο. Για πολλά χρόνια τα γράφαμε σε πιο ήπιο ύφος και δεν καταφέραμε τίποτα. Όσοι διαφωνούν με όσα γράφουμε παραπάνω ας ρίξουν μια ματιά στην εξήγηση 2ης σελίδας.

 

Δείτε τους ιστότοπους ΠραγματικάNastazia Agency

και τις άλλες δραστηριότητες της GReACTIV.

<−  προηγούμενη     επόμενη −>

 

error: Content is protected !!