COVER 3

 

Καταγγελία Σοκ!  Βιολογικός πόλεμος

Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να πιστέψει κανείς ότι ήταν τυχαία η πανδημία. Εάν ήταν προμελετημένη, ποιοι την προκάλεσαν;  Η απάντηση είναι εύκολη. Αυτοί που έχουν κάτι να κερδίσουν. Το επόμενο ερώτημα είναι ποιοι κερδίζουν; Μήπως είναι τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ και την ΕΕ, αυτά τα κέντρα που επιχειρούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια δικτατορία; Μήπως σχετίζεται με την υπερ-παγκοσμιοποίηση;

Στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, περισσότερα από 70 εκατομμύρια πέθαναν. Μερικοί υπερ-παγκοσμιοποιητές εκείνης της εποχής είδαν τον Χίτλερ ως «Ενωτή της Ευρώπης και του Κόσμου». Στην πανδημία γρίπης της Ισπανίας, οι εκτιμήσεις των θανάτων κυμαίνονται μεταξύ 17 και 100 εκατομμυρίων με πιθανότερο το εύρος των 25-40 εκατομμυρίων. Ο παγκόσμιος πληθυσμός το 1927 εκτιμάται σε 2 δισεκατομμύρια.

Τι είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι σε σύγκριση με αυτούς τους αριθμούς; Ποιες είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη ζωή σας; Ξεκίνησαν οι Ultraglobalists COVID -19; Ο χρόνος είναι ύποπτος. Προσπαθούν να εισβάλουν στις εκλογές των ΗΠΑ; Συνδέεται η σημαντική αύξηση των ακάρεων; 

Πόσο ενσύρματο είναι αυτό; Από όλους τους αρχηγούς κρατών, ο μόνος που αρρώστησε πολύ, πολέμησε ενάντια στην υπερ-παγκοσμιοποίηση. Ο πρίγκιπας Κάρολος που αρρώστησε επίσης πιθανότατα ήταν στο πλευρό του Brexit. Πάρα πολλές συμπτώσεις! Ποιοι ψεκάζουν το COVID-19; Γιατί η Ιταλία και η Ισπανία;

Είτε το ξεκίνησαν είτε όχι, η καταπολέμηση του ιού είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να αφήσουμε τους υπερ παγκοσμιοποιητές  να επωφεληθούν από την κατάσταση και να επιτύχουν τους στόχους τους. Να είσαι σε ετοιμότητα! Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί!

 

Έρχεται νέα κρίση;  Επιβάλλονται αλλαγές!

Το δίλημμα του τρόπου αντιμετώπισης της πανδημίας είναι απλό αλλά η απόφαση πολύ δύσκολη. Όσο πιο αποτελεσματική είναι η αντιμετώπιση το ιού, τόσο μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα θα υπάρξει αργότερα. Οι οικονομικές επιπτώσεις θα διαρκέσουν καιρό. Οι συνθήκες ίσως να επιβάλλουν : α) έξοδο από αυτή την άθλια Ένωση που αποδείχθηκε η οικονομική καταστροφή της χώρας β) οικουμενική κυβέρνηση από υπέρμαχους της εξόδου. Αυτά μπορεί να τα κάνουν και άλλες χώρες της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης. 

Οι υπέρ-παγκοσμιοποιητές θέλουν να κυβερνούν, να ελέγχουν και να εκμεταλλεύονται όλη την υφήλιο.

Μία κυβέρνηση, ένα νόμισμα, μία αγορά, μία θρησκεία, μία κουλτούρα, μία φυλή, ένα χρώμα προσώπου, μια ενδυμασία σε όλο τον κόσμο.

 

Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα είναι η καταστροφική παγκοσμιοποίηση που συμβαίνει τις τελευταίες δεκαετίες. Η υπερ-παγκοσμιοποίηση δεν είναι μια win-win κατάσταση. Υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Θέλουν να κάνουν την Αφρικανική, την Ασιατική, την Αμερικανική Ένωση σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέσουν όλα αυτά υπό μια Παγκόσμια Φασιστική Κυβέρνηση. Σε ένα επιφανειακό επίπεδο θα φαίνεται ότι υπάρχουν δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο. Θα ελέγχουν τα αποτελέσματα των εκλογών με τους απατηλούς τρόπους τους. Θέλουν να συγκεντρώσουν όλο τον πλούτο, εκμεταλλευόμενοι τους πολίτες του κόσμου ως φορολογούμενους, καταναλωτές, εργαζόμενους και επενδυτές. Θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους στον κόσμο με προπαγάνδα και πολιτικό έλεγχο. Θέλουν να κάνουν ό, τι θέλουν.

Θέλουν να μας γυρίσουν πολλούς αιώνες πίσω. Ακολουθεί το όραμα των υπερ-παγκοσμιοποιητών για το μέλλον. Βρίσκεστε στην αριστερή εικόνα. Είναι στα δεξιά. Στη μέση είναι πώς σας ελέγχουν. Οι Πυραμίδες είναι ακόμα εκεί και είναι το Νο 1 μεταξύ των 7 Θαυμάτων του Κόσμου. Οι εργάτες που τις έχτισαν είναι νεκροί και το ίδιο τα παιδιά, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονα τους κλπ. Το έργο έχει για τους υπέρ-παγκοσμιοποιητές πολύ μεγαλύτερη αξία από τις ζωές των εργατών και των απογόνων τους. 

Η ζωή σας δεν έχει αξία για τους υπερ-παγκοσμιοποιητές, αλλά η εργασία σας έχει και θέλουν να είναι πραγματικά φθηνή.

Θέλουν να δουλεύετε φθηνά για να φτιάξετε τις Πυραμίδες τους, το Magnum Opuses (Great Works) που πιστεύουν ότι είναι ισοδύναμα με τις Πυραμίδες. Η υπερ-παγκοσμιοποίηση είναι γι 'αυτούς το μεγαλύτερο έργο όλων. Θέλουν να κάνουν μια τάξη βαθύπλουτης, ψευτο-ελίτ και μια δεύτερη τάξη φτωχών εργατών που μοιάζουν με σκλάβους. Όπως ο Χίτλερ, οι υπερ-παγκοσμιοποιητές θέλουν να δημιουργήσουν μια Παγκόσμια Δικτατορία. Αν και υπάρχουν σαφείς διαφορές, υπάρχουν επίσης ομοιότητες με τις απόψεις, τις μεθόδους και τους στόχους του Adolf Hitler. Συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν όπλα.

Μπορούν να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου με την προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και να σας πείσουν ότι αυτό που σας καταστρέφει είναι πραγματικά καλό για εσάς. Μην εμπιστεύεστε τα μέσα ενημέρωσης ή τους υπερ-παγκοσμιοποιητές. Η ζωή σας πρέπει να έχει αξία για εσάς. Μην το εξισώνετε στο μηδέν πιστεύοντας και ακολουθώντας αυτά που λένε.

Η ιδεολογία τους είναι συγκριτιστική όπως και των Ναζί, ένας αχταρμάς από τα στραβά του σοσιαλισμού και της δεξιάς, με περισσότερο σοσιαλιστικά στοιχεία. 

Cover 3

1    2    3    4

Δείτε τις άλλες δραστηριότητες της GReACTIV.

error: Content is protected !!