COVER 4

θα κάνουν την Ελλάδα Κογκό

Η ΝΔ μας υποσχέθηκε μαζί με το ΠΑΣΟΚ ότι θα μας κάνουν Γερμανία ή Γαλλία. Αντί για Γερμανία ή Γαλλία μας έκαναν Τουρκία. Αν συνεχίσετε να τους ψηφίζετε θα γίνει η Ελλάδα Κογκό και οι Έλληνες Κογκολέζοι. Μαζί με το Μπουρούντι και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι οι πιο φτωχές χώρες του πλανήτη.

 

Μην ακούτε τι λένε, κοιτάξτε τι κάνουν. Κοροϊδεύουν συστηματικά τους χαζούς. Ξυπνήστε επιτέλους! Το παιχνίδι είναι σικέ. Με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα. 

 Τι μυαλό μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος που πάει και ψηφίζει αυτούς που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την χώρα; Όχι μόνο κατέστρεψαν την χώρα αλλά βάζουν τον ελληνικό λαό να την πληρώσει που δεν ευθύνεται καθόλου. Αν τελικά η Ελλάδα καταστραφεί ολοσχερώς από τις Δυνάμεις του Κακού, θα οφείλεται στην βλακεία των Ελλήνων, όχι όλων αλλά ενός σημαντικού ποσοστού. Η χώρα θα πέφτει διαρκώς στην παγκόσμια κατάταξη αν ο λαός δεν νικήσει τις Δυνάμεις του Κακού.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΑΣΟΚ & ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΕ - ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ. ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ!

 Με βάση τον δείκτη ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα βρίσκεται στην 57η θέση μαζί με Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουρουγουάη, Κουβέιτ, Κόστα Ρίκα, Φιλιππίνες, Ινδία, Καζακστάν, Κολομβία, Τουρκία.


Με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα σε ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης (ppp) η Ελλάδα βρίσκεται στην 50η θέση παγκόσμια. Η ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης λαμβάνει υπόψη το κόστος ζωής και εξετάζει τι μπορεί να αγοράσει ο μέσος πολίτης. Είναι καλύτερος δείκτης σε σχέση με την ονομαστική αξία (nominal).  Ενδεικτικά παρουσιάζονται τριάντα (30) χώρες στους Πίνακες 2 Β.

Σύμμαχοι εναντίον Άξονα

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί ψηφοφόροι, ψήφισαν κατά της υπερ-παγκοσμιοποίησης. Δίνουμε εδώ και χρόνια αγώνα κατά αυτής της παγκοσμιοποίησης και αυτής της EU (Evil Union) ενώ στο Γαλλογερμανικό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και στο Γερμανογαλλικό Κόμμα (ΚΙΝΑΛ) είναι θαυμαστές, υμνητές, ένθερμοι στηλοβάτες και φανατικοί μαχητές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήλεψε, ακολουθεί όσα κάνουν και προσπαθεί να τους ξεπεράσει. Υποστηρίζουμε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Αναμένουμε το ΝΕΟ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΛΟΚ (AntiEU). Είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια πολιτική και οικονομική Συμμαχία των αγγλόφωνων χωρών (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) με την συμμετοχή και άλλων χωρών. Ένα τμήμα του μπλοκ ίσως είναι Βυζαντινό, Ορθόδοξο ή Βυζαντινο-Ορθόδοξο. Παραδείγματα είναι στους Πίνακες 1. Με την συμμετοχή στο νέο οικονομικό μπλοκ, θα φτάσουμε κάποια στιγμή το οικονομικό επίπεδο των ΗΠΑ που είναι ανώτερο από αυτό της Γερμανίας και της Γαλλίας. 

Όλα όσα λένε οι ευρώδουλοι είναι σιχαμερά ψέματα

Οι κακοί δαίμονες έχουν στήσει μια απίστευτη προπαγάνδα γύρω από την χρησιμότητα της συμμετοχής στην EU (Evil Union). Είναι τόσο σατανικοί ώστε κατόρθωσαν να μας υποδουλώσουν με αέρα κοπανιστό, ένα ΘΑ  δηλαδή υπόσχεση οικονομικής ευημερίας.  Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα μια καλοστημένη απάτη και αντί για οικονομική ευημερία ήρθε τελικά οικονομική καταστροφή.

Είναι τόσο διαβολικοί που παρουσιάζουν ότι εκτός της EU (Evil Union) θα είναι το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα είναι ένας ολόκληρος κόσμος εκτός EU, 150+ χώρες και 80+% της παγκόσμιας οικονομικής παραγωγής. 

Δεν χρειάζεται να έχουμε μια άκαμπτη, αναποτελεσματική γραφειοκρατία πάνω από το κεφάλι μας να μας δίνει διαταγές. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπόδουλοι στην Γερμανία και στην Γαλλία.

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας πίνακας είναι χίλιες λέξεις. (Πίνακας 2) Το οικονομικό μέγεθος των ΗΠΑ είναι μεγαλύτερο από αυτό της EU. Αρκετές πολιτείες θα ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης αν ήταν χώρες. 

Οι ΗΠΑ από μόνες τους αρκούν για να υποκαταστήσουν την EU ως εμπορικό εταίρο και να έχουμε την ανεξαρτησία μας. Ο Ελληνισμός είναι ισχυρός και μπορεί να επηρεάσει τις κυβερνήσεις.

 

Μας είπαν ότι διαφωνούν με αυτά που γράφουμε. Εμείς τους ρωτήσαμε που διαφωνούν. Δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο που να μπορούν να στηρίξουν ότι είναι λάθος. Μπορεί να χρησιμοποιούμε έντονο ύφος, μπορεί τα πράγματα να είναι πιο πολύπλοκα αλλά αυτά που γράφουμε είναι σωστά, σε αντίθεση με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου της ευρώδουλης και ευρωκατευθυνόμενης μειοψηφίας. 

Cover 4

1    2    3    4

Δείτε τις άλλες δραστηριότητες της GReACTIV.

error: Content is protected !!