Δεν ξεχνώ

Δεν ξεχνώ

Δεν ξεχνώ ότι:

 • Ο Καραμανλής εξαπάτησε τον κοσμάκη που του είχαν κλέψει τα λεφτά, υποσχόμενος να αποδοθεί Δικαιοσύνη στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Αντί για αυτό το συγκάλυψε. Οι ενδείξεις είναι ότι τα λεφτά του κοσμάκη τα έφαγε το σύστημα, πολιτικοί, πολιτικοί και οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες, μεγαλοδημοσιογράφοι. Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου είναι σκάνδαλο Σημίτη – Καραμανλή. Επί Σημίτη έγινε και επί Καραμανλή συγκαλύφθηκε.
 • Ο Καραμανλής υποσχέθηκε νέο ήθος και ύφος. Αντί για αυτό είχαμε διαφθορά και διαπλοκή χρώματος γαλάζιου αντί για πράσινου. Επί διακυβέρνησης Καραμανλή υπήρξαν πάρα πολλά σκάνδαλα όπως του Βατοπεδίου, των δομημένων ομολόγων, των κουμπάρων, το Καρούζου, του ΕΟΤ κλπ και ενδεχομένως και άλλα που δεν αποκαλύφθηκαν. 
 • Ίσως ευθύνη να έχουν και άλλοι για την οικονομική καταστροφή αλλά την Ελλάδα την χρεοκόπησε ο Καραμανλής. Ο Καραμανλής παραπλανούσε τον ελληνικό λαό παρουσιάζοντας μια διαφορετική εικόνα από την πραγματική και έτσι οι πολίτες ήταν τελείως ανυποψίαστοι και απροετοίμαστοι για αυτό που ήρθε.
 • Η ευθύνη για την μεγάλη εθνική καταστροφή ανήκει στον Σημίτη και στον Καραμανλή και σε υπουργούς που αυτοί επέλεξαν. Και οι δύο παραπλανούσαν τον ελληνικό λαό για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας. Ίσως να ευθύνονται σε μικρότερο βαθμό και προηγούμενοι.
 • Το σύστημα συνωμότησε κατά των πολιτών προσπαθώντας να τους φορτώσει  δικές του (του συστήματος) κλεψιές, σπατάλες, λάθη, κακοδιαχείριση και την αποτυχία του πειράματος της ΕΕ. 
 • Το σύστημα συγκάλυψε την μεγάλη Εθνική Καταστροφή και υπέθαλψε τους ενόχους.  
 • Ο Σαμαράς εξαπάτησε τον ταλαιπωρημένο από το Μνημόνιο ελληνικό λαό υποσχόμενος ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια. Έκανε αμέσως μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση ακριβώς το αντίθετο.
 • Ο Σαμαράς φορολογούσε τους Έλληνες πολίτες πέρα από την φοροδοτική και εισφοροδοτική τους ικανότητα. Αυτό δεν είναι απλά άδικο αλλά έγκλημα. 
 • Η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που ανέτρεψε την λαϊκή ετυμηγορία του Δημοψηφίσματος και ειδικά οι τρεις ευρωφύλακες, Καραμανλής, Παυλόπουλος, Καμμένος.  Το ομολόγησε ο ίδιος ο Καραμανλής λέγοντας ότι η ΝΔ όρθωσε το ανάστημα της για να μείνει η Ελλάδα στην ΕΕ. Δεν σεβάστηκαν την απόφαση του ελληνικού λαού. Είναι δημοκράτες μόνο στα λόγια. 
 • Ο Μητσοτάκης δεν συμμετείχε στις κυβερνήσεις Καραμανλή αλλά ήταν πρώτος βουλευτής στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Επιπλέον η οικογένεια του μαζί με την οικογένεια Καραμανλή ελέγχουν την ΝΔ. Επομένως δεν είναι ανεύθυνος των όσων συνέβησαν επί κυβερνήσεων Καραμανλή.
 • Όταν οι Έλληνες αυτοκτονούσαν κατά δεκάδες, έτρωγαν από τα σκουπίδια και βρισκόντουσαν σε μαζική κατάθλιψη, ο ένας αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο Γεωργιάδης, πανηγύριζε για τα Μνημόνια και τα θεωρούσε ευλογία.
 • Ο έτερος αντιπρόεδρος, ο Χατηδάκης, ήταν αυτός που ως υπουργός Ανάπτυξης, μαζί με τον Καραμανλή και τον Αλογοσκούφη, οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. 
 • Ο Σημίτης βοήθησε πολύ τον Μητσοτάκη σε εσωκομματικές και εθνικές εκλογές. Ο Καραμανλής ήταν ο βασικός στυλοβάτης του κόμματος του οποίου ο Μητσοτάκης ηγείται. Και οι τρεις επιλέγουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο που μας οδήγησε στην καταστροφή. Ο Μητσοτάκης είναι ο συνεχιστής του δρόμου του Σημίτη και του Καραμανλή. 
 • Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού πίστεψε ότι με την ΕΕ θα έχουμε περισσότερη Δημοκρατία, καλύτερη Δικαιοσύνη, σωστή και αληθινή ενημέρωση, μικρότερη διαφθορά και οικονομική ευημερία. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της.
 • Οι οικογένειες πολλών φανατικών της ΕΕ συνεργάστηκαν με τους Χιτλερικούς στην Κατοχή.
 • Δια μέσου της ΕΕ υποδουλωθήκαμε στην Γερμανία και δευτερευόντως στην Γαλλία. Η Γερμανία κυριάρχησε στην Ευρώπη και κατάφερε με την ΕΕ ότι δεν είχε καταφέρει σε δύο παγκόσμιους πολέμους.
 • Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι φρόντισαν να προφυλάξουν τα δικά τους προϊόντα από τον ανταγωνισμό αλλά όχι τα ελληνικά. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι φρόντισαν να προφυλάξουν τις δικές τους τράπεζες και όχι τον ελληνικό λαό. 
 • Η συμμετοχή στην Ευρωζώνη ήταν μεγάλο πλήγμα για την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων. Η Ελλάδα βρίσκεται μετά την πεντηκοστή θέση σε ανταγωνιστικότητα και πέφτει διαρκώς. 
 • Η Ελλάδα βρίσκεται στην πεντηκοστή θέση ως προς το κατά κεφαλή ΑΕΠ σε ισοδυναμία αγοραστικής δύναμης, λίγο παραπάνω από την Τουρκία. Ο δείκτης είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός της οικονομικής κατάστασης του μέσου πολίτη. Αντί να έχουμε οικονομική σύγκλιση με την Γερμανία, είχαμε με την Τουρκία.
 • Η ελληνική οικονομία χτυπήθηκε από τρία κακά: α) τις κλεψιές, τις σπατάλες και την κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή και σε μικρότερο βαθμό των προηγούμενων β) την συμμετοχή στην ΕΕ γ) την συμμετοχή στην Ευρωζώνη.  
 • Συμμετέχοντας στην ΕΕ δεχθήκαμε όπως όλες οι χώρες να παραδώσουμε ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θεωρώντας ότι θα έχουμε σημαντικά οικονομικά κυρίως οφέλη. Όχι μόνο δεν είχαμε οφέλη αλλά ζημιά. Είναι διπλή η χασούρα. Και χάσαμε την εθνική κυριαρχία και είχαμε τεράστια οικονομική ζημιά από την συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.
 • Η μόνη πραγματική ωφέλεια από την συμμετοχή είναι για λόγους εθνικής ασφάλειας. Όμως υπάρχουν πάρα πολλές άλλες εναλλακτικές για να προφυλαχθούμε από την απειλή της Τουρκίας που δεν έχουν τόσο βαρύ τίμημα.
 • Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ ελπίζοντας ότι θα αποβεί σε καλό της χώρας αλλά μη γνωρίζοντας πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Κανένας από τους Ευρωπαίους ηγέτες εκείνης της εποχής, στο τέλος του ’70 δεν τον γνώριζε. Ο Σημίτης και ο Καραμανλής γνώριζαν ότι η συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη ήταν επιζήμια για την οικονομία και υποδούλωνε την χώρα στην Γερμανία κυρίως και δευτερευόντως στην Γαλλία. Το ξέρει και ο Μητσοτάκης. Οι ενδιάμεσοι Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας τον γνώριζαν αλλά δεν είχαν περιθώρια κινήσεων.
 • Αποτελεί ξεκάθαρα εσχάτη προδοσία να προκαλεί κάποιος εν γνώσει του μεγάλη καταστροφή και υποδούλωση στην χώρα. Σημίτης, Καραμανλής και Μητσοτάκης είναι ύποπτοι εσχάτης προδοσίας.  
 • Σε μια πραγματική δημοκρατία εκφράζεται η λαϊκή βούληση, υπηρετούνται τα συμφέροντα του λαού και επιδιώκεται η ευημερία του λαού. Δεν είναι οι εκλογές αυτές που καθορίζουν αν έχουμε Δημοκρατία. Αυτή η Δημοκρατία είναι μαϊμού. Μοιάζει σε ένα εξωτερικό επίπεδο με Δημοκρατία αλλά αν το ψάξει κανείς λίγο πιο βαθιά ανακαλύπτει ότι είναι κάτι άλλο.
 • Ο λαός δεν έχει μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να πάρει πίσω την εξουσία που του αφαίρεσαν και να τιμωρήσει πολύ αυστηρά αυτούς που το έκαναν.
 • ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

 

Σημείωση: Ασχολούμαστε περισσότερο με την ΝΔ γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας αλλά ένα κόμμα με μονοψήφια ποσοστά. Πολιτικά τουλάχιστον τιμωρήθηκε αν και δεν ήταν αρκετό. Αντίθετα η ΝΔ, το ένα από τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν την χώρα, είναι στην εξουσία με αυτοδυναμία. Είναι ντροπή για την Ελλάδα το ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

error: Content is protected !!